Korschot wint liedjesfestijn Elfde van dun Elfde

Afgelopen zaterdag 9 november vond het Elfde van dun Elfde bal plaats van CV ‘de Aopelaanders’ met het motto ‘We D(w)aole Af!’. 10 deelnemers streden om de titel 'Carnavalsied 2020'. 

KorschotDe avond werd om half 9 afgetrapt door het Nie te Degeluk met aansluitend een geweldig optreden van de Toekomst namelijk Kaz trad op met zijn Dwergen koor. Daarna passeerde veel bekende deelnemers zoals, Cv dun Hooibaarg, CV Goed zatgeleuter, CV Konstaant Aandurs, CV Korschot, CV Worstenbrood, CV Zwart Moerke en nog vele andere Rond half elf hadden alle deelnemers hun liedje ten gehore gebracht en kon de jury in beraad.

De jury had een zware taak in het verkiezen van een winnaar van het liedjesfestijn. Om klokslag 12 uur was het dan ook zover dat de jury na zwaar beraad de uitslag overhandigde aan Prins Jan-Knillis dun eerste. Als eerste maakte de Prins CV Konstaant Aandurs en Hofkapel Aopnormaol bekend als respectievelijk nummer 3 en 2 van het liedjesfestijn. Waarna de spanning toenam en Korschot met hun nummer We D(w)alen af bekend gemaakt werd als winnaar van het van het carnavalslied 2020!

Agenda

11 november 2023 Elfde van dun Elfde
9 december 2023 66 jarig jublieum feest Aopelaanders
13 januari 2024 Rondgang krant
26 januari t/m 4 februari 2024 Bonte Avonden
9 februari t/m 13 februari 2024 Carnaval