De GATAOPKES CHALLENGE

Heb je zaterdag de kindermiddag gemist, geen nood kijk hier alle opdracht terug en je hebt nog de hele carnaval de filmpjes in te zenden of te delen.

Bij deze Challenge komen er 4 opdrachten voor onze gataopkes online. Deze opdrachten mogen worden gefilmd of gefotografeerd zodat wij, en anderen, ervan kunnen meegenieten. Laat jouw papa of mama het op facebook zetten (vergeet dan niet CV de Aopelaanders te taggen) of stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gataopkes met de leukste foto’s/video’s krijgen van ons een leuke prijs.

Link: GATAOPKES CHALLENGE 1

 

Ook nar Job heeft een opdracht voor jullie! Schmink jezelf op je allermooist, of laat papa/mama dat doen. En vergeet niet om de foto’s online te zetten. Wij zijn benieuwd!!!

Link: GATAOPKES CHALLENGE 2

 

Wauw, hebben jullie Gaopke wakker gekregen!!! Dan hebben we hier voor jullie de derde opdracht. We kijken uit naar jullie foto’s!

Link: GATAOPKES CHALLENGE 3

 

We zijn alweer bij de laatste opdracht. Met dank aan Eveline Sand. Maar na deze opdracht kunnen jullie natuurlijk heel carnaval nog blijven feesten thuis. Laat de foto’s en filmpjes maar komen!!!! Alaaaaf!

Link: GATAOPKES CHALLENGE 4

 

 

Agenda

21 januari 2023

Rondgang krant 

3 t/m 12 februari 2023 Bonte Avonden

17 t/m 21 feburari 2023

Carnaval