Voorwoord Prins Petrus I

Beste Aopelaanders,

In aansluiting op de zeer gewaardeerde termijn van Dominicus (Donny), werd ongeveer een half jaar geleden een ‘geheim’ ingestart, het werd zolang mogelijk volgehouden, maar eindelijk was het zover; Na een hachelijke reis in de draagstoel dwars door de Harmoniezaal werd de scepter aan me overhandigd. DAK UT NIE WIT hoeveel bijzonder leuke reacties ik heb mogen ontvangen na deze bekendmaking op 11-11; Iedereen hartelijk bedankt daarvoor!

 

Ongeveer een uur later werd Jan Jochems officieel benoemd als erelid van de CV, een waardige titel voor hem als oud-bestuurslid én voorzitter. Tevens mocht Twee Veuraf worden uitgeroepen als winnaar van de verkiezing carnavalslied 2017, en kregen de zoenen van Anne-Lotte en Romie. Mannen gefeliciteerd en veel plezier de komende maanden!

De klokken en de agenda’s van onze CV zijn daarna al snel gelijk gezet, en zodoende stond al snel een uitstap naar het gezellige Narrenfestijn op het programma. Voor zijn 2e prijs krijgt onze muzikale Job nogmaals een compliment.

Terwijl ons Bonte Avond team én Hofkapel D’Aops volle bak in hun repetities zitten, zijn er ook al voorbereidingen getroffen met de St. Bavoschool omtrent hun carnavalsviering waarover later meer.

De komende weken zijn met name gericht op het voorbereiden van allerlei (nieuwe) carnavalsactiviteiten, het realiseren van de carnavalskrant, én het bezoeken van een aantal wagenbouwers.

Ik hoop op korte termijn in ieder geval veel enthousiaste mensen te ontmoeten, en zal jullie in ieder geval op de hoogte houden! Rest mij nog iedereen hele fijne feestdagen toe te wensen en een goed, gezond en vooral gezellig 2017!

Agenda

11 november 2023 Elfde van dun Elfde
9 december 2023 66 jarig jublieum feest Aopelaanders
13 januari 2024 Rondgang krant
26 januari t/m 4 februari 2024 Bonte Avonden
9 februari t/m 13 februari 2024 Carnaval