Voorwoord Prins Petrus I 2018

Prins Petrus I 2018Beste Aopkes en Aopelaanders,

Het najaar is veranderd in winterweer, de dagen zijn kort, en de nachten beginnen al iets eerder; Dan weten we genoeg, Carnaval is in aantocht! Slechts een aantal maanden werd er ‘stil’ gezeten, maar ondertussen maakt menig dorpsgenoot zich alweer op voor het grootste feest van het jaar. Traditioneel werd gestart tijdens een gezellige Elfde van de Elfde, waar onze nieuwe hofkapel zich voor het eerst presenteerde: Dames en heren van AopnormAol, gefeliciteerd met deze schitterende bekendmaking, we gaan nog veel van jullie muzikale kwaliteiten genieten!

 

Bijzonder dat ik opnieuw als Prins Carnaval ons dorp mag vertegenwoordigen. Kersverse voorzitter Arno Ooms overhandigde met trots de scepter, een duidelijk teken dat het écht is is begonnen: WE PAKKEN NOGGUS UIT is ons motto en gaat waarschijnlijk op allerlei manieren de revue passeren in de komende tijd.

Die tijd gaan we goed besteden, het is immers slechts een kort seizoen. Via enkele feesten buiten ons dorp, komen we al snel aan bij onze bruisende Bonte Avonden en begin februari gaat alles los.

Ons Bonte-Avond team én Hofkapel zitten nog volle bak in hun repetities, en we bereiden diverse activiteiten voor. Daarnaast staan o.a. het realiseren van de carnavalskrant én het bezoeken van een aantal wagenbouwers op onze agenda.

Ik ga ervan uit op korte termijn veel enthousiaste mensen te ontmoeten, en zal proberen jullie in ieder geval op de hoogte houden! Voor iedereen alvast héle fijne feestdagen toegewenst en een goed, gezond en vooral gezellig 2018 !

ALAAF !

Prins Petrus I

Agenda

10 november 20:00u

Elfde van de Elfde viering

10 februari 14:00u

Reserveren Bonte Avond
15, 16, 17, 19, 20,21, 22, 23, 24 februari Bonte Avond

02-05 maart

Carnaval 2019

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)