AopnormAol wint het carnavalslied 2019

Afgelopen zaterdag 10 november vond het Elfde van dun Elfde bal plaats van CV ‘de Aopelaanders’ met het motto ‘Rijs mar’s mee!!’. 13 deelnemers streden om de titel 'Carnavalsied 2018'. Om elf over elf werd Prins Petrus dun Eerste gepresenteerd als prins van 't Aopelaand, hij mag beginnen aan zijn derde regeerperiode. Later op de avond nam AopnormAol de bokaal in ontvangst voor winnend carnavalsied 2018!

zie voor verslaglegging ook Video verslag elfde van de elfde viering met dank aan Rijsbergen Digitaal

De avond werd om half 9 afgetrapt door het Aopelaands Genotschap. Daarna passeerde veel bekende deelnemers zoals, Twee Veuraf, Cv dun Hooibaarg, CV Goed zatgeleuter, CV Konstaant Aandurs, CV Korschot, CV Worstenbrood en nog vele andere Rond half elf hadden alle deelnemers hun liedje ten gehore gebracht en kon de jury in beraad

.Aopelaands Genootschap

CV Dun Hooibaarg

 

Einduluk degeluk

Is Da Wa AndersCV Worstenbrood; met hun elfjarig bestaanCV Teut ZatCV Goed Zat geleuter; met hun ode lied aan JohanCV Konstaant AandursCV Sjas MarzatCV KorschotTwee-Veuraf

Exact om elf over elf werd naast de bekende stoel ook een kroon op het podium gedragen. Hierna kwam eerst uit de stoel Prins Petrus dun Eerste te voorschijn kwam die voor het derde jaar de scepter mag zwaaien over het Aopelaand. Nadat de Prins zijn Raad van 11, Nar Job en Plisie Jurgen had voorgesteld aan het publiek was het tijd om te gaan kijken welke verassing er in de kroon zat. Want om het team volledig te maken zijn er natuurlijk nog de Hofdames nodig. Na een roffel kwamen hier uit de kroon de nieuwe hofdames Romy en Ilse tevoorschijn.

De jury had een zware taak in het verkiezen van een winnaar van het liedjesfestijn. Om klokslag 12 uur was het dan ook zover dat de jury na zwaar beraad de uitslag overhandigde aan Prins Petrus. Als eerste maakte de Prins CV Goed Zat Geleuter en CV Sjas Marzat bekend als respectievelijk nummer 3 en 2 van het liedjesfestijn. Waarna de spanning toenam en Hofkapel Aopnormaol  met hun nummer Reis Mar us mee bekend gemaakt werd als winnaar van het van het carnavalslied 2019!

Agenda

3 februari 

Open dag bouwgroepen

10 februari 14:00u

Reserveren Bonte Avond
15, 16, 17, 19, 20,21, 22, 23, 24 februari Bonte Avond

02-05 maart

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)