Open dag wederom groot succes!

Ook dit jaar is de jaarlijkse open dag weer een spetterend succes geworden. Zondag 11 januari jl. gingen bij alle bouwclubs de deuren weer open en kon mening carnavalsliefhebber een kijkje nemen bij de voortgang van alle bouwcreaties.

Prins Dominicus trok met zijn gevolg met een bus door de schuren om alle schuren af te gaan. Dit deden zij in het gezelschap van een muzikale en vrolijke noot vanuit Twee Veuraf.

Dit jaar deden er 7 carnavalsverenigingen in ons mooie Aopelaand mee aan deze open dag, te weten: CV de Knaapjes, CV Korschot, CV Worstenbrood, CV de Dwarsliggurs, CV Konstaant Aandurs, CV dun Hooibaarg en CV Goed zat Geleuter. Bij deze laatste locatie werd een geslaagde dag traditiegetrouw afgesloten met een geweldig feest dat nog tot in de laatste uurtjes heeft voortgeduurd.

Graag wenst CV de Aopelaanders de bouwers ontzettend veel succes, maar ook zeker plezier toe in de laatste weken in aanloop naar carnaval. Het belooft weer een geweldige optocht te worden op zondag 15 februari!!

Agenda

21 januari 2023

Rondgang krant 

3 t/m 12 februari 2023 Bonte Avonden

17 t/m 21 feburari 2023

Carnaval