De GATAOPKES CHALLENGE

Heb je zaterdag de kindermiddag gemist, geen nood kijk hier alle opdracht terug en je hebt nog de hele carnaval de filmpjes in te zenden of te delen.

Bij deze Challenge komen er 4 opdrachten voor onze gataopkes online. Deze opdrachten mogen worden gefilmd of gefotografeerd zodat wij, en anderen, ervan kunnen meegenieten. Laat jouw papa of mama het op facebook zetten (vergeet dan niet CV de Aopelaanders te taggen) of stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gataopkes met de leukste foto’s/video’s krijgen van ons een leuke prijs.

Link: GATAOPKES CHALLENGE 1

 

Ook nar Job heeft een opdracht voor jullie! Schmink jezelf op je allermooist, of laat papa/mama dat doen. En vergeet niet om de foto’s online te zetten. Wij zijn benieuwd!!!

Link: GATAOPKES CHALLENGE 2

 

Wauw, hebben jullie Gaopke wakker gekregen!!! Dan hebben we hier voor jullie de derde opdracht. We kijken uit naar jullie foto’s!

Link: GATAOPKES CHALLENGE 3

 

We zijn alweer bij de laatste opdracht. Met dank aan Eveline Sand. Maar na deze opdracht kunnen jullie natuurlijk heel carnaval nog blijven feesten thuis. Laat de foto’s en filmpjes maar komen!!!! Alaaaaf!

Link: GATAOPKES CHALLENGE 4

 

 

Gataopkes Carnaval 2021

Ook onze Gataopkes worden dit jaar niet vergeten met carnaval. Zo kunnen ze dit jaar weer meedoen aan de kleurplaatwedstrijd! De kleurplaat is te downloaden en mee te nemen bij de Plus! Voor de Gataopkes met de mooiste kleurplaat zijn er leuke prijzen te winnen! Of Scan hem in en mail hem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hang het origineel op het raam! Dan maak je namelijk dubbel kans op prijs, zie ook het volgende:

Maar er is meer voor onze Gataopkes, ze kunnen namelijk ook weer meedoen met de Huisversierwedstrijd! Hiervoor kan je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef hierbij dan aan dat je meedoet onder de categorie Gataopkes! En natuurlijk valt ook voor het Gataopke met het mooist versierde huis een leuke prijs te winnen!

Motto2021 liggend

Jeugdraad

Er gaat een Jeugdraad van Elf komen met de Carnaval in 't Aopelaand (Rijsbergen).

Ben je tussen de 9 en 11 jaar, kom je uit Rijsbergen en lijkt dit je leuk?

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

via deze link kan je ook het aanmeldingsformulier downloaden .

Subcategorieën

Kinderoptocht

De optocht van onze kleine Aopkes

Gaopke

Gaopke is sinds carnaval 2010 de mascotte van het kindercarnaval in ’t Aopelaand

Kindercarnavalslied

Het carnavalslied van onze kleine Gataopen. Zing keihard mee!

Agenda

11 november 2023 Elfde van dun Elfde
9 december 2023 66 jarig jublieum feest Aopelaanders
13 januari 2024 Rondgang krant
26 januari t/m 4 februari 2024 Bonte Avonden
9 februari t/m 13 februari 2024 Carnaval