Optocht 2014

2014 Dun Hooibaarg-200px

Na 1965 heeft CV dun Hooibaarg wederom met een wagen over de Tour de France de grote optocht van het Aopelaand weten te winnen. Ook de publiekprijs werd door deze bouwgroep gewonnen dus een het is duidelijk dat er een geweldige prestatie weg is gezet.

Maar dat doet niks af aan de geweldige creaties die de andere bouwgroepen weg hebben weten te zetten...Er wordt wel eens gezegd: Dit jaar is het niveau nog hoger dan de afgelopen jaren. Nou als dat 1 jaar absoluut het geval is, dan is het wel 2014. CV GoedZatGeleuter rijdt met een geweldige creatie rond, en daarachter komen de bekende namen CV de Knaapjes en CV Konstaant Aandurs. Zeer kort bij elkaar, en al deze groepen verdienen een geweldig compliment over wat we hebben mogen zien.

Ook nummers 5 t/m 10 stuk voor stuk geweldige wagens, van De Pannuhkoekuh, Worstenbrood, Korschot, Zwart Moerken, De Dwarsliggers tot CV We Strije Dur. De toekomst van het Aopelaand ziet er mooi uit, want er zitten goeie jonge groepen bij....

Met de oudgedienden Toontje en Tjeeuw bij de kleine groepen, de terugkeer van de oudgedienden De Gefruttelde en natuurlijk de bekende René Braspenning hebben we weer ludieke en zeer creatieve winnaars van de andere categoriën gezien. Soms is het oneerlijk dat er maar 1 winnaar kan zijn, want ook in die categoriën zouden we veel mensen ontzettend grote complimenten willen maken.

Beste optochtdeelnemers: DANKJEWEL

Zie hieronder de volledige uitslag van de optocht in 2014. 

Agenda

11 november 2023 Elfde van dun Elfde
9 december 2023 66 jarig jublieum feest Aopelaanders
13 januari 2024 Rondgang krant
26 januari t/m 4 februari 2024 Bonte Avonden
9 februari t/m 13 februari 2024 Carnaval