Aopelaanders breien zich vur op Elfde van dun Elfde

 

Uiteraard de verkiezing van het Carnavalslied 2016. Wie gaat dit jaar weer met de eer strijken?

De deelnemers zijn al weken bezig om zich van hun beste muzikale kant te laten zien. Naar verwachting zullen weer meer dan 10 deelnemers het podium gaan bezetten in de Harmoniezaal. Een kleine greep uit de inschrijvingen tot nu toe zijn oude bekenden zoals De Lillukke Mannen, D’Aops, 2 Veuraf, Korschot en Nie te degeluk. Zeker het vermelden waard is dat CV Dun Hooibaarg na een aantal jaren afwezigheid zich ook weer in de strijd gaat mengen om deze verkiezing van het Carnavalslied 2016 te gaan winnen.

 

Nadat alle optredens zijn geweest, wordt om elf over elf het nieuwe leutteam aan het Aopelaand voorgesteld. Er zullen nieuwe hofdames en een nieuwe nar aan het publiek gepresenteerd gaan worden. En wie o wie gaat er de scepter over het Aopelaand zwaaien? Wordt het Dominicus I of heeft hij na 3 jaren nu toch echt zijn steek in de wilgen gehangen? En wie gaat er dan zijn opvolger worden? De spanning bij deze mensen is al weken voelbaar en ze snakken naar het moment waarop ze eindelijk gepresenteerd gaan worden. Ze breien dur eigen vur op een onvergetelijke presentatie.

 

Er staat dus het nodige te gebeuren deze avond. En daar wilt u natuurlijk bij zijn. Dat kan gewoon. Dit mag je niet missen. CV De Aopelaanders nodigt hierbij iedereen uit om bij de opening van het carnavalsseizoen aanwezig te zijn. De Harmoniezaal gaat open om 19.00 uur en het liedjesfestival begint om 20.00 uur.

 

Alle inwoners van het Aopelaand wordt gevraagd om de Aopelaandersvlag uit te hangen vanaf zaterdag 7 november t/m woensdag 11 november om zo de start van het carnavalsseizoen duidelijk te maken. Rijsbergen zal weer Aopelaands gekleurd worden!

 

We breien ons vur op een fantastisch seizoen!

Agenda

21 januari 2023

Rondgang krant 

3 t/m 12 februari 2023 Bonte Avonden

17 t/m 21 feburari 2023

Carnaval